Новини: Добре дошли във форума!

  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Начало / Новини / Важно за чата -: Ноември 24, 2015, 08:17:24
Препоръчвам ползването на чата да става чрез браузър Mozilla Firefox с цел избягване на несъвместимост.
2  Начало / Новини / Бан на потребители -: Септември 06, 2010, 02:48:02
Във връзка с появата на потребители във форума, които умишлено не желаят да спазват установените правила, администрацията ще предприема следните санкции спрямо тях:

1. При първо нарушение, забрана за посещения във форума за 24 часа.
2. При второ нарушение, забрана за посещения във форума за 3 дни.
3. При трето нарушение, забрана за посещения във форума за 1 месец.

При достигане на три нарушения и последващо неспазване правилата на форума, регистрацията на потребителя ще бъде изтрита!
3  Начало / Новини / Разделите във форума -: Август 23, 2010, 10:59:53
Разделите във форума, с изключение на раздел "Новини", са достъпни за разглеждане само от регистрирани потребители. Задължително условие за регистрация е възраст над 18 години !!! Администрацията на форума не носи отговорност за въвеждане на некоректни данни от страна на участниците във форума, но си запазва правото да блокира потребителски профили до изясняване на обстоятелствата .
4  Начало / Новини / Re:Адрес за електронна поща -: Август 23, 2010, 07:59:03
Съгласен съм с теб. При наличие на лични съобщения, да се ползват тези адреси ми се струва неподходящо. Ако искаш, избери какво наказание да получават непослушните.  Усмивчица
5  Начало / Новини / Адрес за електронна поща -: Август 23, 2010, 02:09:08
От днес при регистриране на нови потребители, адреса за електронна поща по подразбиране ще бъде скрит за останалите участници във форума. В случай, че искате Вашия адрес да не бъде скрит, можете да промените това в настройките на своите профили. Също така можете да скриете адреса си, ако не желаете да бъде показван в профила Ви. Администрацията на форума няма да толерира по никакъв начин използването на видими адреси за електронна поща с цел изпращане на спам към останалите потребители. Не злоупотребявайте, защото рискувате да загубите профила си във форума. Благодарим Ви предварително за разбирането!
6  Начало / Новини / Правила на форума !!! -: Август 20, 2010, 02:46:34
Прочетете внимателно следващите редове.

Писането във форума на кирилица е абсолютно задължително и няма да бъдат толерирани никакви отклонения в тази насока. Желателно е писането на български език и при наличие на чуждоезичен спам във форума, същия ще бъде изтриван незабавно. Администрацията на форума призовава всички потребители да спазват добрия тон както при участие в дискусиите във форума, така и при лична кореспонденция с останалите потребители. Нарушаването на тези правила е сигурна предпоставка за изтриването на несъобразените с правилата публикации. Също така при грубо нарушаване на правилата, потребителя ще получи бан за определено време. Като крайна мярка при системно нарушаване на правилата, на потребителя ще бъде забранено да посещава форума.

Също така регистрирането на повече от един профил от един потребител е предпоставка за изтриването му. Моля, не злоупотребявайте с това. Нека да превърнем този форум в едно приятно място за всички.

Администрация на Фетиш БГ
7  Начало / Новини / Добре дошли! -: Юли 30, 2010, 10:41:01
Добре дошли във форума на Фетиш БГ. Нека да направим този форум място за приятно общуване.
Страници: [1]