Фетиш БГ

Разни

Мобилен достъп

by on ное..13, 2011, under Разни

От днес този сайт предлага мобилен достъп. Ако искате да го разглеждате със своя мобилен телефон или таблет, ще бъдете очаровани от новия изглед. Надявам се това да ви хареса. А ако все пак предпочитате класическия изглед, винаги можете да се върнете на него, изключвайки приложението, което осигурява мобилния достъп.

1 Коментар : more...

Добавени бутони

by on авг..02, 2010, under Разни

Във форума и галерията са добавени бутони за по-лесна навигация съответно към останалите раздели на сайта. Надяваме се, че ще бъде по-удобно така.

Коментари : more...

Чат

by on юли.31, 2010, under Разни

Вече сайта си има и чат. За вход в чата бихте могли да използвате потребителското си име и парола от форума на сайта. Забавлявайте се, но същевременно спазвайте добрия тон.

Коментари : more...

Форум и галерия

by on юли.31, 2010, under Разни

В сайта са създадени форум и галерия. Достъпни са само след регистрация. За Ваше удобство, след регистрирането във форума, ще можете да влизате със същото потребителско име и парола и в галерията. Ще се радваме да споделите впечатленията си от форума, както и да дадете предложения за неговото подобряване. В галерията бихте могли да създавате своите албуми и да споделяте снимки.

2 Коментара : more...

Добре дошли!

by on юли.30, 2010, under Разни

Добре дошли в света на Фетиш БГ.  Това е първата публикация. Надявам се да направим този сайт едно привлекателно място за общуване.

Коментари : more...

Търсите нещо?

Използвайте тази форма за търсене в сайта:

Размяна на връзки

Няколко интересни сайта...

Архиви

Хронология...